Bloemdecoraties van Dillen

(Regen)tonnen

U wilt een (regen)ton in de tuin, of wellicht een kleine vijver in bak-vorm, maar wilt deze niet van plastic? Een houten ton is dan een optie. De tonnen die wij importeren zijn reeds als wijntonnen gebruikt in de Bourgogne in Frankrijk, en hebben daardoor een karakteristiek uiterlijk, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant.

De tonnen zijn volledig waterdicht en daardoor zeer geschikt als regenton. Naast de normale stop die u op de ton kunt stoppen ter voorkoming van waterverlies, kunt u ook een kraantje aansluiten, zodat het water er makkelijker doseerbaar uit te halen is. Een andere optie is een mooie, gietijzeren pomp bovenop de ton om het klassieke uiterlijk compleet te maken.

Ook hebben wij halve tonnen beschikbaar, welke zeer royaal van grootte zijn en daardoor zeer geschikt zijn als grote plantenbak of kleine vijver. Leuk in de tuin, ideaal voor op het balkon!

Een ton is een echte aanvulling op uw tuin, of u hem nu als regenton, decoratie, of statafel gebruikt tijdens uw zomerbarbecue, een houten ton past bij iedereen!

 

       
       

Home

 

© 2011 Bloemdecoraties van Dillen B.V.| Design door www.berrykrouwel.nl | Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van Bloemdecoraties van Dillen B.V.