Bloemdecoraties van Dillen

Rouwbloemwerken

 

Als er een dierbare overleden is wilt u zijn of haar uitvaart in een bij de persoon passende sfeer laten plaatsvinden. Bloemen dragen bij aan de uiting van het gevoel van verdriet en machteloosheid. Tevens zijn ze vaak onderdeel van uw persoonlijk gebaar aan de overledene.

Een mooi bloemwerk is voor de uitvaart de echte, laatste groet die u uw overleden dierbare als eerbetoon kunt geven. Met onze arrangementen, die met zorg en een exclusieve, eigen stijl gemaakt zijn, bent u verzekerd van een unieke, persoonlijke groet voor het laatste moment samen.

 

Hoewel alle rouwbloemwerken bij ons uniek zijn, hebben wij hieronder enkele voorbeelden staan ter illustratie van de mogelijkheden. Uiteraard maken wij, in samenspraak met u, graag een arrangement in een door u gekozen stijl, kleur, en grootte.

 
 

Voorbeelden:
(Klik op de plaatjes voor een vergroting)

Kleurig stuk
Hart stukje


 

 
 
Home

 

© 2011 Bloemdecoraties van Dillen B.V.| Design door www.berrykrouwel.nl | Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van Bloemdecoraties van Dillen B.V.