Bloemdecoraties van Dillen

(Relatie)geschenken & abonnementen

Een kado geven is veelal even leuk als een kado krijgen. De bekende spreuk "Zeg het met bloemen" is immers in veel gevallen waar, want een bloemetje, of bloemstukje kado doen staat bekend om de vriendelijkheid die het geven ervan uitstraalt. Dit geldt zeker niet alleen in persoonlijke sfeer; ook op de werkvloer is het krijgen van een bloemetje van hogerhand een fijn gebaar.

Bij ons vindt u een ruime selectie aan geschenken, waarbij het mogelijk is om, naast een bloemwerk, ook een item bij te voegen. Denk hierbij aan een speciaal iets als een knuffelbeer of een kado wat betrekking heeft op iemand's hobby of de gelegenheid, maar ook bijvoorbeeld een fles wijn.
Ons assortiment aan wijn wordt speciaal geselecteerd en gehaald bij een externe leverancier. Hierdoor krijgt u altijd een unieke fles wijn, vol van smaak, die het geven van 'een bloemetje' nét dat beetje extra geeft.

Ook kunt u bij ons terecht voor een abonnement op geschenken. Hiermee bent u verzekerd van voorrang en snelle service als u een bloemstuk nodig heeft. Simpelweg een telefoontje of email met de gewenste bestelling is voldoende, de rest doen wij.
Wellicht is het ook iets voor uw bedrijf? Bel ons, en wij zullen met u overleggen wat wij kunnen betekenen voor u!

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden met betrekking tot relatiegeschenken. Voor het actuele aanbod, of een speciaal op maat gemaakt item kunt u ons altijd bellen of e-mailen. Kijk hiervoor op de contactpagina.

 


Dit arrangement bevat een bloemwerk, een fles wijn, en een kaars, tezamen in een decoratieve houder.
Een leuke combinatie van een bloemetje mét...!


Een bloemwerk op een decoratieve schaal. Erg leuk als relatiegeschenk, of op het bureau!


Een combinatie van twee flessen rode wijn verwerkt in een bloemwerk, op een decoratieve schaal.
Ideaal als relatiegeschenk!


Twee flessen wijn, te weten rode en witte, op een bloemwerk.
Perfect voor wanneer u wijn kado wilt doen, maar niet zeker bent
van de voorkeur voor wit of rood, en de flessen wijn leuk aan wilt kleden!


Home

 

© 2010 Bloemdecoraties van Dillen B.V.| Design door www.berrykrouwel.nl | Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van Bloemdecoraties van Dillen B.V.