Bloemdecoraties van Dillen

Bruidsbloemwerken

 

Voor (een van) de mooiste dag(en) van uw leven is het onmisbaar een prachtig bruidsboeket te hebben. En wat te denken van de cosages, en eventueel de bloemwerkjes voor de bruidsmeisjes? Zelfs rozenblaadjes om te strooien; bij een bruiloft komen veel bloemen kijken.

Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan keuzemogelijkheden betreffende de bloemen voor uw huwelijksdag. In hoegezegd iedere kleur van de regenboog, in vele composities is het mogelijk uw bruidsarrangement samen te stellen. Vergeet daarbij o.a. de (bijpassende) corsages niet, die bij ons uiteraard zijn voorzien van magneetjes, zodat uw gasten hun kleding niet hoeven te beschadigen met een speld. Ook de eventuele extra boeketjes in gelijkend dessin behoren tot de mogelijkheden.

Hieronder staan een aantal voorbeelden te illustratie. Uiteraard wordt elk bruidsarrangement volledig naar uw smaak en wensen gemaakt. Voor meer informatie over de mogelijkheden bent u altijd van harte welkom in de winkel. Eventueel kunt u ook bellen, of e-mailen.

Klikt u op de miniaturen voor een vergroting.

 


Roze arrangement met bruidsboeket, corsages en boeketjes voor de bruidsmeisjes
~

Geel arrangement met bruidsboeket en corsages
~

Bont/roze arrangement met bruidsboeket en corsages
~

Wit arrangement met bruidsboeket en corsages
(Corsages ontbreken helaas in ons fotomateriaal)

~

1
Gebroken wit / crème arrangement met bruidsboeket en corsages
(Corsages ontbreken helaas in ons fotomateriaal)

~

 

 

Home

 

© 2011 Bloemdecoraties van Dillen B.V.| Design door www.berrykrouwel.nl | Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van Bloemdecoraties van Dillen B.V.